Το νέο «όχι» του ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς

Το νέο «όχι» του ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
Το νέο «όχι» του ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς

bet365

Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ, μέσω του Γιώργου Σαββίδη, στα αγγλικά σενάρια που θέλουν την Μίντλεσμπρο να δείχνει ενδιαφέρον για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η Μίντλεσμπρο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία, προστέθηκε στις ομάδες από το Νησί, που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαββίδης «απαντώντας» στα δημοσιεύματα, μέσω ανάρτησής του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ξεκαθάρισε πως ο Σέρβος επιθετικός «δεν είναι για πώληση».

Επιστροφή χρημάτων* στο Μίλαν – Τορίνο και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από τη Μίντλεσμπρο τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως ομάδες όπως η Κρύσταλ Πάλας, η Σάουθάμπτον και η Γουέστ Μπρομ έχουν σημειωμένο το όνομα του Πρίγιοβιτς στις μεταγραφικές λίστες τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα