Οφόε: «Στον Ολυμπιακό το διάστημα που ήταν να φύγω έκανα μόνο προπονήσεις με τρέξιμο»

Οφόε: «Στον Ολυμπιακό το διάστημα που ήταν να φύγω έκανα μόνο προπονήσεις με τρέξιμο»

Gazzetta team
Οφόε: «Στον Ολυμπιακό το διάστημα που ήταν να φύγω έκανα μόνο προπονήσεις με τρέξιμο»

bet365

Ο Οτζίτζα Οφόε μίλησε στο Βέλγιο για τις προπονήσεις που έκανε χωριστά από την ομάδα του Ολυμπιακού το διάστημα που επρόκειτο να φύγει και πως τον επηρεάσε αυτό ως προς την φετινή περίοδο.

Μεταξύ άλλων ο Οφόε είπε στο Voetbalkrant.com: «Στον Ολυμπιακό το διάστημα που ήταν να φύγω έκανα μόνο προπονήσεις με τρέξιμο. Γενικότερα την περασμένη σεζόν υπήρξαν προβλήματα. Όταν τέθηκα εκτός πλάνων έπρεπε να δίνω παρουσία κάθε μέρα για την ομάδα μαζί με έναν άλλον παίκτη και να κάνουμε προπονήσεις για αρκετή ώρα αλλά μόνο με τρέξιμο. Δεν πιάσαμε μπάλα για σχεδόν δύο μήνες. Ήταν μίας περίοδος όπου προπονούμασταν χωριστά όσοι ήθελαν να φύγουν ή είχε αποφασιστεί να φύγουν. Εγώ από την μεριά μου μαζί με άλλους τρεις πιο παλιούς παίκτες κάναμε όμως μετά άλλο πρόγραμμα με τον γυμναστή και προσπαθούσαμε για το καλύτερο. Ίσως οι δύο τραυματισμοί που είχα μετά να ήταν από κούραση, καταπόνηση και έλλειψη προετοιμασίας. Ο τραυματισμός που έπαθα στην Οστάνδη ήταν λόγω ατυχίας γιατί με έριξαν κάτω και γύρισα το γόνατό μου».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα