Κανένα θέμα ανατροπής δεδομένων με Σιμόες

Κανένα θέμα ανατροπής δεδομένων με Σιμόες

Γιώργος Τσακίρης
Κανένα θέμα ανατροπής δεδομένων με Σιμόες

bet365

Συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και του Πορτογάλου στο ΟΑΚΑ, η οποία αφορούσε την πολύ ικανοποιητική πρόταση που έχει φτάσει στην Ένωση από την Αλ Ούαχντα.

Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται στην τριάδα των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και έχουν τεθεί εκτός ομάδας, με την Ένωση να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του. Ο Πορτογάλος βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τη Λαμία, όπου και εθεάθη να μιλάει με ανθρώπους της ομάδας.

Η συζήτηση αυτή παρερμηνεύτηκε από κάποιους που την είδαν να διεξάγεται, ωστόσο αφορούσε αποκλειστικά την πρόταση που έχει η Ένωση για την παραχώρησή του. Είναι γνωστό εδώ και κάποιες μέρες ότι η Αλ Ουάχντα από το Άμπου Ντάμπι ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Πορτογάλου και έχει καταθέσει μια πρόταση, η οποία κρίνεται ικανοποιητική και οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν απευθείας με τον Σιμόες γι' αυτήν, χωρίς να τίθεται κάποιο θέμα ανατροπής των δεδομένων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα