Πόνσε: «Ανακτούμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση»

Πόνσε: «Ανακτούμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Πόνσε: «Ανακτούμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο Εζέκιελ Πόνσε, τόνισε πως η ΑΕΚ βρίσκει και πάλι την αυτοπεποίθησή της μετά από τα χαμένα παιχνίδια που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, όλοι μαζί τα καταφέραμε, δεν θεωρώ πως ήμουν ο καλύτερος. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Ο Πέτρος έκανε μια πολύ γλυκιά σέντρα, και ήταν ένα όμορφο γκολ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανακτούμε σιγά σιγά τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση.

Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές μέσα στην ομάδα, που όποιος και να το κερδίσει θα είναι μια χαρά. Το σημαντικότερο είναι να παίρνουμε τις νίκες.

Εξαρτάται από τη στιγμή η εκτέλεση, προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσω της δουλειάς για να βοηθήσω την ομάδα.

Ο στόχος μου είναι να βάλω όσο περισσότερα γκολ γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα, όταν σκοράρεις ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου».

Για τον Μπογέ: «Όλοι ξέρουμε τα προσόντα του Λούκας, η απόδοσή του αυξάνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, ελπίζω από εδώ και πέρα να βοηθήσει ακόμα περισσότερο».

Για το ματς με την Μπενφίκα: «Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι. Να εκπροσωπήσουμε επάξια την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, να αφήσουμε μια καλή εικόνα στους ομίλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα