Ουζουνίδης: «Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Ουζουνίδης: «Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας, που ωστόσο θέλει οι ποδοσφαιριστές του να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι πολύ πιο εύκολο απέναντι στις κλειστές άμυνες να τους αφήσεις λίγο την μπάλα και να πιέσεις ψηλά για να προκαλέσεις το λάθος και να δημιουργήσεις επικίνδυνες καταστάσεις. Έχουμε καλά διαστήματα και διαστήματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Είχαμε σήμερα πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ, πέρα από τα δύο δοκάρια. Με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι. Το ζήτημα τώρα είναι να είμαστε πιο αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί στο γκολ. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τα μεταγραφικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα