Παπαδόπουλος: «Εχουμε καλή ομάδα»

Παπαδόπουλος: «Εχουμε καλή ομάδα»

 Παπαδόπουλος: «Εχουμε καλή ομάδα»

Ο γκολκίπερ του Αστέρα δεν στάθηκε στην ατομική του απόδοση και τόνισε πως οι Αρκάδες μπορούν να πάνε με το απόλυτο μέχρι την Πρωτοχρονιά 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναδείχθηκε κορυφαίος της σημερινής αναμέτρησης του Αστέρα με τον ΠΑΣ, όπου οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0.  «Η προσωπική απόδοση του κάθε παίκτη δεν είναι αυτό που μετράει. Σημασία έχει ότι η ομάδα πήρε τους 3 βαθμούς σε μια κακή της μέρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε πάρει 3 συνεχόμενες νίκες, είμαστε ικανοποιημένοι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε το στόχο μας», είπε αρχικά ο πορτιέρε τους.

Και συνέχισε. «Δεν θέλω να ασχοληθώ με την τύχη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μια θα αδικηθείς μια θα ευνοηθείς. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι να βρεθούμε στην Ευρώπη πάλι». Για το αν μπορεί η ομάδα να φτάσει με νίκες ως το 2019 σχολίασε πως  «βέβαια! Παίζουμε με δύο ομάδες που είναι πολύ καλές αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο».Κλείνοντας ρωτήθηκε αν αφιερώνει κάπου το βραβείο κάπου. «Στην κοπέλα μου και στον Κώστα (σ.σ. Τριανταφυλλόπουλο) που μας έλειψε πολύ από το σημερινό παιχνίδι». 

Best of internet