Επιστροφή Μπουσουλάτζιτς, εκτός και πάλι ο Ουγκράι στον Ατρόμητο

Επιστροφή Μπουσουλάτζιτς, εκτός και πάλι ο Ουγκράι στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Επιστροφή Μπουσουλάτζιτς, εκτός και πάλι ο Ουγκράι στον Ατρόμητο

bet365

Στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι, βρίσκεται και πάλι ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς που έλειψε κόντρα στον Απόλλωνα. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Ρόλαντ Ουγκράι.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Άρη ολοκληρώθηκε, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Ρόλαντ Ουγκράι που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η αποστολή: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Βασιλακάκης.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα