Κουτσιανικούλης: «Δεν έχουμε να βοηθούμε κάτι»

Κουτσιανικούλης: «Δεν έχουμε να βοηθούμε κάτι»

Gazzetta team
Κουτσιανικούλης: «Δεν έχουμε να βοηθούμε κάτι»

bet365

Ο ακραίος του ΟΦΗ τόνισε πως οι κρητικοί μπορούν να επιστρέψουν αύριο στις επιτυχίες
Αισιόδοξος για το αυριανό ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό έδειξε ο Κουτσιανικούλης μιλώντας στο κανάλι της ομάδας. «Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, με μια μεγάλη ομάδα. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Σε όλες τις ομάδες και σε κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει κίνητρο, γιατί θέλει να κερδίζει πάντα τους καλύτερους.Πλέον είναι πιο σπουδαίο να πάρουμε βαθμούς παρά να παίζουμε ποδόσφαιρο, αν και στα δυο τελευταία παιχνίδια έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Εκεί που έπρεπε να έχουμε άλλους 6 βαθμούς, έχουμε πάρει μόνο έναν. Αυτό το ματς και για εμάς και για τον κόσμο θα είναι ένα καλό restart», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Στα εντός έδρας ματς έχουμε σταθερά κόσμο. Σίγουρα ο κόσμος νιώθει απογοητευμένος αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό κίνητρο για εμάς να μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα