Παντελίδης: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας»

Παντελίδης: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας»

bet365

Ο κόουτς του Αρη έδωσε το «στίγμα» των «κίτρινων» ενόψει του αυριανού αγώνα
Αισιόδοξος για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο έδειξε ο Σάββας Παντελίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα του Αρη. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που διαθέτει καλούς παίκτες και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Η δική μας προσέγγιση δεν αλλάζει. Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι κι αυτό θα επιδιώξουμε», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Περιμένω να γίνει ένας καλός αγώνας και πιστεύω ότι αποτελεί μια ευκαιρία για να βγάλουμε την ποιότητά μας ως ομάδα και να δείξουμε το χαρακτήρα μας. Πάμε για να ζητήσουμε τη νίκη, που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Πιστεύω στην ομάδα μου και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα