Ξορκίζοντας για τα καλά το Νοέμβριο

Gazzetta team
Ξορκίζοντας για τα καλά το Νοέμβριο

bet365

Η ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία ψάχνει άλλο ένα τρίποντο που θα διώξει για τα καλά τα όσα άσχημα άφησε πάνω της ο Νοέμβριος, την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο το 3 στα 3, στα δύο ματς με τα οποία ανοίγει η 13η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ πήρε βαθιά ανάσα μετά τη νίκη της επί της Ξάνθης και θέλει να αφήσει για τα καλά πίσω της τον μαύρο Νοέμβρη. Κόντρα στην Λαμία έχει την ευκαιρία να φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της ενόψει και του αγώνα του Champions League με την Μπενφίκα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λιβάια και του τραυματία Λόπες, ενώ εκτός είναι και οι γνωστοί Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος. Η Λαμία από την πλευρά της δείχνει μεγάλη βελτίωση από την ημέρα που ανέλαβε έχει δείξει τρομερή βελτίωση αλλά τώρα προέρχεται από δύο σερί ήττες από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Εκτός ο ο τιμωρημένος Δημούτσος αλλά και ο Καραγκούνης, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν συμπεριλήφθηκε στην 18αδα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους γηπεδούχους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Οι Αρκάδες με τον Γιώργο Παράσχο έχουν δείξει τρομερή αποτελεσματικότητα και πλέον με νίκη ανεβαίνουν στην πρώτη δεκάδα. Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος και οι τραυματίες Ιγκλέσιας και Ματρικάρντι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στην Τρίπολη μετά τα δύο σερί εντός έδρας όπου συκέντρωσε τους τέσσερις από τους έξι βαθμούς, έχοντας πάντως για άλλη μία φορά φέτος την διαιτησία κόντρα. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι η επιστροφή στα γκολ του Κλάους Αθανασιάδη που δείχνει να βρίσκει τον παλί καλό εαυτό του. Εκτός ο τιμωρημένος Λίλα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(Σάββατο 8/12)
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NS1)
ΑΕΚ - Λαμία (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα