Ο Ατρόμητος κοντά στα παιδιά (pics)

Ο Ατρόμητος κοντά στα παιδιά (pics)

Gazzetta team
Ο Ατρόμητος κοντά στα παιδιά (pics)

bet365

Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε το 26ο Δημοτικό Σχολείο του Περιστερίου
Κοντά στους μαθητές βρέθηκε (και) σήμερα ο Ατρόμητος, καθώς αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε το 26ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με στόχο τη διατήρηση της εξαιρετικής επαφής που έχει ο Ατρόμητος με τους μαθητές του Περιστερίου συνεχίστηκε το πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας μας στα σχολεία της πόλης.
Οι μαθητές του 26ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές μας Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο και Χρήστο Θεοδωράκη που συνομίλησαν μαζί τους και τους μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Αλέξανδρο Πατσή.
Η ομάδα μας έχοντας ως στόχο την προσέλευση νέων παιδιών του Περιστερίου στο γήπεδο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί δράσεις προσέλκυσης της νεολαίας με σκοπό ο Ατρόμητος να αποκτά σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση όλο και περισσότερους νέους και υγιείς φιλάθλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα