Προπόνηση και αποστολή της Α.Ε.Κ. για Λαμία (pic)

Gazzetta team
Προπόνηση και αποστολή της Α.Ε.Κ. για Λαμία (pic)

bet365

Χωρίς Λιβάια, Λόπες και τους τρεις (Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο) που έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι επιλογές του Ουζουνίδη για το αυριανό ματς.

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της πρωταθλήτριας για την αυριανή (19:30 ΟΑΚΑ) αναμέτρηση με αντίπαλο την Λαμία και με δεδομένες τις απουσίες μόνο των Λιβάια (τιμωρημένος) και Λόπες (τραυματίας). Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη πλην φυσικά των Σιμόες - Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου οι οποίοι δεν υπολογίζονται με εντολή διοίκησης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Έλληνας τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με εκείνη που είχε αγωνιστεί στο τελευταίο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Ξάνθη. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης, Χουλτ, Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι θα ξεκινήσουν στην άμυνα με τον Γκάλο να διεκδικεί θέση στο δεξί άκρο. Στον άξονα Άλεφ και Γαλανόπουλος έχουν τον πρώτο λόγο με τους Μπογέ, Μάνταλο και Κλωναρίδη να τοποθετούνται πίσω από τον Πόνσε.

Ένα ενδεχόμενο αλλαγής, πλην της περίπτωσης Γκάλο για να πάρει ανάσες ο Μπακάκης, είναι ο Μοράν αντί του Άλεφ αλλά δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο ο κόουτς ενώ δεν θα συνιστά έκπληξη να ξεκινήσει ο Τσόσιτς στο πλευρό ενός εκ των Τσιγκρίνσκι - Οικονόμου.

Οι 20 επιλογές του Ουζουνίδη για το ματς με την Λαμία στο ΟΑΚΑ είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα