Ποινή πέντε χιλιάδων και αποκλεισμός για έναν μήνα στον Καραπαπά

Gazzetta team
Ποινή πέντε χιλιάδων και αποκλεισμός για έναν μήνα στον Καραπαπά

bet365

Ο Κώστας Καραπαπάς στην απολογία του αρνήθηκε ότι έβρισε τον διαιτητή Ευαγγέλου με το Πειθαρχικό της Λίγκας να του επιβάλλει πρόστιμο και αποκλεισμό από τα γήπεδα για έναν μήνα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στην απολογία του ο Κώστας Καραπαπάς είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ του είπα 'δεν την βλέπεις την κόκκινη κάρτα; Μόνο ντροπή σας. Είναι ντροπή να παίζετε έτσι'. Του φώναζα. Πέρσι ήρθα και το είπα. Με τον Παναθηναϊκό, είχα πει 'γα… τημ Σούπερ Λίγκα μας'. Ήμασταν στην Λεωφόρο, έβριζαν το παιδί μου και την μητέρα μου, μπήκα στην φυσούνα και είπα στους παρατηρητές, 'καλά δεν τα βλέπετε'. Μου είπαν 'εσείς είστε η Σούπερ Λίγκα'. Προχώρησα και είπα 'γαμ… την Σούπερ Λίγκα μας και γαμ… τα όλα μας'. Αλλά αυτό εδώ δεν το είπα. Και τιμωρήθηκα με έναν μήνα».

Αναφερόμενος στον διαιτητή Ευαγγέλου είπε «πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν το έκανε σκόπιμα για να με τιμωρήσει. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος νόμιζε ότι είμαι εγώ. Γιατί εγώ είχα την ένταση. Και αυτός είχε στο μυαλό του την εικόνα μου που του έλεγα 'ντροπή σας, είναι δυνατόν να μην είδατε τη φάση του Ποντένσε;'. Εγώ δεν τον έβρισα». Ο ίδιος ο Κώστας Καραπαπάς με ποστάρισμά του αναφέρθηκε στο θέμα τονίζοντας ότι ουδέποτε ανέφερε ότι έτρεμε στην φυσούνα.
Μετά από αυτό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Λαμία: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 11η αγωνιστική
ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κ. Καραπαπάς (Εκπρόσωπος Τύπου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 25/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/6-θ’ από 26/11/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Κ. Καραπαπά καθώς επίσης διότι: «Η έναρξη του Β’ ημιχρόνου καθυστέρησε κατά πέντε (5) λεπτά, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα άργησε πέντε (5) λεπτά να βγει στον αγωνιστικό χώρο και ενώ είχε ειδοποιηθεί.»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή είκοσι δύο χιλιάδων πεντακοσίων (22.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Κ. Καραπαπά τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για έναν (1) μήνα.
*Η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 10-12-2018 και ώρα 14.00.
**Η ΠΑΕ ΑΕΛ πήρε προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος μέχρι τη Δευτέρα 10-12-2018 και ώρα 13.00
- ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΣΚΕΠΤΙΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα