Ανανέωσε ο Μητρόπουλος με τον Λεβαδειακό

Γιώργος Ντυμένος
Ανανέωσε ο Μητρόπουλος με τον Λεβαδειακό

bet365

Ο 28χρονος χαφ διέψευσε τα σενάρια που τον χαρακτήριζαν «διστακτικό» ώστε να μείνει στους «πράσινους» και τόνισε πως έχει ήδη συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο μαζί τους

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Από το... πουθενά στον Λεβαδειακό προέκυψε θέμα «Μητρόπουλου» και μία παραφιλολογία γύρω από το μέλλον του στους «πράσινους», καθώς παρουσιάστηκε διστακτικός ώστε να συνεχίσει στην ομάδα. Ομως ο 28χρονος χαφ με δήλωσή του όχι μόνο διέψευσε πως δεν επιθυμεί να μείνει στους Βοιωτούς, αλλά τόνισε πως έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο για ακόμη μία σεζόν. «Θέλω να διαψεύσω τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από το μέλλον μου στον Λεβαδειακό. Μάλιστα έχω ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό μου μέχρι το 2020», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα