Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

 Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

Ο κόουτς του ΟΦΗ στάθηκε στην «αναγκαιότητα» που υπάρχει ώστε η ομάδα του να κερδίσει τον Παναθηναϊκό 

Την άμεση ανάγκη που έχει ο ΟΦΗ για τη νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας.  «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά παικτών, νέους παίκτες που τρέχουν πολύ. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι μετά το τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κρατήσουμε τα θετικά και κυρίως το πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Και όπως πάντα να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας, για ακόμα μία φορά τις στατικές φάσεις, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, να διαχειριζόμαστε καλύτερα το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε περισσότερες επιλογές κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, μας έλειψαν στο τελευταίο παιχνίδι, στα τελευταία λεπτά αν είχαμε επιθετικούς θα μπορούσαμε να τους βάλουμε για να κρατήσουμε ψηλά τον αντίπαλο και να κρατήσουμε εμείς περισσότερο τη μπάλα. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Αυτοί οι παίκτες μας δίνουν ποιότητα και περισσότερες επιλογές που πάντα θέλει να έχει ένας προπονητής για να καταλήξει στην καλύτερη ενδεκάδα», είπε αρχικά ο κόουτς των κρητικών.
 
Και συνέχισε.  «Αυτή τη στιγμή το κίνητρό μας είναι να πάρουμε βαθμούς γιατί τους χρειαζόμαστε. Στο μυαλό μας είναι να πάρουμε βαθμούς, να χαρούν οι ποδοσφαιριστές, το τιμ και ο κόσμος μας, γιατί δεν του έχουμε δώσει χαρές. Αυτό είναι το πρώτο μας κίνητρο και μετά όλα τ' άλλα. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε με τη δουλειά μας όλη την εβδομάδα και τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι, κυρίως όμως πάντα παίζει ρόλο το καθαρό μυαλό, η διαχείριση του παιχνιδιού από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και βεβαίως η συμπαράσταση του κόσμου, να είναι θετικοί προς τους παίκτες. Πάντα το πάθος και η δύναμη παίζουν ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια για να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις».
 
Κλείνοντας σχολίασε πως  «ξέρουμε ότι η δουλειά που γινόταν στον Παναθηναϊκό ήταν πάρα πολύ καλή και έχουμε την χαρά να έχουμε έναν άνθρωπο που δούλευε στον Παναθηναϊκό και έχει εξελίξει αυτούς τους παίκτες για να παίζουν στον Παναθηναϊκό. Οπότε δεν είναι έκπληξη για μας. Αυτό που ευελπιστούμε εμείς στην ομάδα είναι ότι μετά από 2-3 χρόνια θα έχουμε κι εμείς την εξέλιξη κάποιων παιδιών, γιατί υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες στην ομάδα και οι άνθρωποι με γνώση. Έναν άνθρωπο για τον οποίον τρέφω μεγάλο σεβασμό και θα καθοδηγήσει τους προπονητές, ώστε στα επόμενα χρόνια ο ΟΦΗ να έχει παίκτες από τα σπλάχνα του, ή νέους παίκτες που θα βρει να τους εξελίξει και να παρουσιάσουμε κι εμείς κάτι διαφορετικό». 

Best of internet