Μποζίνοφ: «Μίλησα με την Λάρισα, αλλά δεν θέλω να παίξω εκεί»

Μποζίνοφ: «Μίλησα με την Λάρισα, αλλά δεν θέλω να παίξω εκεί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μποζίνοφ: «Μίλησα με την Λάρισα, αλλά δεν θέλω να παίξω εκεί»

bet365

Ο Βάλερι Μποζίνοφ επιβεβαίωσε πως ήρθε σε επαφή με τους Τζιανλούκα Φέστα και Αλέξη Κούγια, ωστόσο η απάντηση του στην πρόταση της Λάρισας ήταν αρνητική.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όνειρο ήταν και πάει για την Λάρισα η απόκτηση του Βάλερι Μποζίνοφ. Ο Βούλγαρος στάικερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατατέθηκε από την ΑΕΛ προτιμώντας να παραμείνει στην Μπότεφ.

Ο 32χρονος φορ μάλιστα εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης του.

«Μίλησα με τον πρόεδρο της ελληνικής ομάδας και τον προπονητή. Μου έκαναν συγκεκριμένη πρόταση, όμως είμαι βέβαιος πως δεν θέλω να παίξω εκεί. Είμαι ποδοσφαιριστής της Μπότεφ Βράτσα. Δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω τον σύλλογο εάν δεν δεχθώ πρόταση από μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βάλερι Μποζίνοφ.

Ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους έχει σκοράρει με τη φανέλα της Μπότεφ εφτά γκολ σε 9 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα