Η πρώτη σύσκεψη των επιτροπών για την Τούμπα

Η πρώτη σύσκεψη των επιτροπών για την Τούμπα

Gazzetta team
Η πρώτη σύσκεψη των επιτροπών για την Τούμπα

bet365

Σε εξέλιξη είναι η πρώτη σύσκεψη των επιτροπών, που δημιουργήθηκαν για το έργο της κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας.

Θα σκοράρει πρώτος ο Ρονάλντο; Ενισχυμένες αποδόσεις* στο νέο Pamestoixima.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το πρωί της Παρασκευής (7/12) πραγματοποιείται η πρώτη σύσκεψη των επιτροπών που δημιουργήθηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρακολουθούν τον έλεγχο της πορείας των έργων και να δίνουν λύσεις στα όποια προβλήματα δημιουργηθούν αναφορικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στη συνάντηση, όπου συμμετέχουν και άνθρωποι από πλευράς ΠΑΟΚ. θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν, με στόχο την ταχύτερη δυνατή δρομολόγηση της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα