Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Μοντέρο στον Ολυμπιακό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Μοντέρο στον Ολυμπιακό!

Αντώνης Σαούλης
Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Μοντέρο στον Ολυμπιακό!

bet365

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει καταλήξει στον εκλεκτό για την επίθεση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φρέντι Μοντέρο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Θα σκοράρει πρώτος ο Ρονάλντο; Ενισχυμένες αποδόσεις* στο νέο Pamestoixima.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Εχουν γραφτεί πολλά ονόματα. Εχουν ακουστεί ακόμα περισσότερα. Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για επιθετικό και έχουν προταθεί δεκάδες φορ στους «ερυθρόλευκους». Ομως στο σημερινό πρωτοσέλιδο της A' Bola, υπάρχει ένα όνομα που δεν είχε προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Και αυτό δεν είναι άλλο από του Φρέντι Μοντέρο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων ο Φρέντι Μοντέρο όχι απλά έχει προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Ο 31χρονος Κολομβιανός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι (με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια από τον σύλλογο) αλλά για την ώρα δεν είναι στα βασικά πλάνα της Σπόρτινγκ.

Ο Μοντέρο έβγαλε το... ψωμάκι του κυρίως στο MLS εκεί όπου είχε 60 γκολ και 33 ασίστ (!) σε 160 ματς τους Σιάτλ Σάουντερς ενώ είχε άλλα 15 γκολ και 6 ασίστ (σε 35 ματς) με τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς.

Στην Σπόρτινγκ έχει τρεις διαφορετικές θητείες. Σε αυτές έχει 45 γκολ και 17 ασίστ σε 129 ματς. Φέτος όμως έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις) και έχει 3 γκολ και 4 ασίστ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα