Η Α.Ε.Κ. και η πρόταση για Φράνσον... (vids & pics)

Η Α.Ε.Κ. και η πρόταση για Φράνσον... (vids & pics)

Γιώργος Τσακίρης
Η Α.Ε.Κ. και η πρόταση για Φράνσον... (vids & pics)

bet365

Οι πρωταθλητές παρουσιάζονται να έχουν υποβάλλει προσφορά για την περίπτωση του 24χρονου διεθνούς Σουηδού άσου της Νόρκεπινγκ που αποτελεί «πελάτη» του Νταλίν...

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ αναζητεί κεντρικό χαφ και μάλιστα έχει διαρρεύσει ότι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι Σουηδός. Αν πιστέψουμε δημοσίευμα της fotbοllskanalen τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον που ανήκει στην Νόρκεπινγκ και είναι διεθνής.

Πρόκειται για 24χρονο κεντρικό μέσο, με ικανότητα (και) στο δημιουργικό κομμάτι σύμφωνα με όσα λένε αυτοί που τον γνωρίζουν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για πελάτη του Νταλίν ο οποίος αποτελεί τον ατζέντη και του Νίκλας Χουλτ. Σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα η ΑΕΚ φέρεται να έχει ήδη καταθέσει προσφορά χωρίς πάντως αυτό να επιβεβαιώνεται από την Ένωση.

«Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής και για τον λόγο αυτό κατέθεσαν πρόταση στην Νόρκεπινγκ για την απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον», αναφέρεται στο δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας μεταξύ άλλων. Αν κρίνουμε από τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τη θέση του θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι όντως οι πρωταθλητές επιθυμούν την απόκτησή του.

Πρόκειται για άσο της Νόρκεπινγκ που έχει γεννηθεί στη συγκεκριμένη πόλη και έχει ξεχωρίσει αρκετά από το σουηδικό πρωτάθλημα. Γι' αυτό άλλωστε τον Ιανουάριο του 2016 αποκτήθηκε από την Βασιλεία, παίζει 66 ματς εκεί, κατακτά 2 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και έπειτα δανείζεται στην Λοζάννη για να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα και την πόλη του.

Όπως σημειώνουμε παραπάνω είναι διεθνής με την ανδρών τη στιγμή που έχει παίξει σε όλες τις εθνικές της χώρας του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα