«Ατρόμητος και Αρης παίζουν καλό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
«Ατρόμητος και Αρης παίζουν καλό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Ούμπιδες μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της Κυριακής και σχολίασε πως την Κυριακή αναμένεται να δούμε ένα ωραίο ματς
Τον Αρη θα υποδεχθεί την Κυριακή ο Ατρόμητος και ο αρχηγός του Χαβιέ Ούμπιδες μίλησε στον « Yellow Radio» για την επερχόμενη αναμέτρηση. Αλλωστε ο Αργεντινός στο παρελθόν έχει παίξει αγωνιστεί στους «κίτρινους».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-Για τον Άρη: Περνούσα καλά όταν ήμουν στον Άρη και έχω αισθήματα ακόμη για την ομάδα του Άρη.
-Για τον κόσμο του Άρη: Ξέρουμε ότι πέρασαν επτά χρόνια και ήταν πολύ δύσκολα αλλά κάναμε κάτι καλό και ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι καλό.
-Για τον Ατρόμητο: Είμαι 6 χρόνια και είμαι χαρούμενος εδώ. Εγώ αγαπώ αυτή την ομάδα.
-Για τον τεχνικό διευθυντή τον Λαζαρίδη: Παίζαμε και στον Άρη και στον Ατρόμητο. Τώρα δίνει τις διαταγές και είναι ανώτερος (γέλια). Είναι πολύ καλός και βοηθάει πολύ την ομάδα. Είναι κοντά στους παίκτες. Μας βοηθάει πολύ.
-Για το ματς: Νομίζω ότι θα δούμε δύο ομάδες καλές. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει καλό πρωτάθλημα. Θα δούμε ένα καλό παιχνίδι με 2 επιθετικές ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος που βλέπει τον Άρη και τον Ατρόμητο να παίζουν.
-Για τον στόχο της ομάδας: Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες ομάδες αλλά κάνουμε καλή δουλειά ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια. Τώρα είναι ο ΠΑΟΚ πρώτος αλλά εμείς κάνουμε καλή δουλειά. Στο πρωτάθλημα είμαστε τρίτοι και είμαστε κοντά και ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθεί.
Θα παλεύουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Είναι πολύ δύσκολο και έχουμε πολύ δρόμο.
-Για το μυστικό του Ατρόμητου: Στην αρχή ήταν δύσκολα και αλλάξαμε πολλά. Παίκτες, αλλά και προπονητή. Σιγά σιγά βρήκαμε την ομάδα. Φύγανε πολλοί παίκτες φέτος. Κάνανε καλή δουλειά. Το μυστικό είναι ότι έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και είμαστε πάντα όλοι μαζί. Όλο το τεχνικό τιμ και οι παίκτες.
-Για τον Ντιγκινί: Είναι πολύ καλός παίκτης. Και εδώ ήταν πολύ καλός παίκτης.
-Για το τι να προσέξουν: Νομίζω ότι μπροστά έχετε κάποιους καλούς παίκτες και γρήγορους που μας προβληματίζουν.
-Για το μέχρι πότε θα παίξει: Θα παίξω μέχρι όσο αντέχουν τα πόδια μου. Ξέρω ότι το ποδόσφαιρο έχει ημερομηνία λήξης.
-Για τον Σάββα Παντελίδη: Δεν ήμασταν μαζί ποτέ με τον Σάββα Παντελίδη. Μόνο σε αντίπαλες ομάδες έχουμε παίξει.
-Για τον Κούπερ: Πηγαίναμε μαζί στην Τουρκία. Είναι δάσκαλος ο Κούπερ
-Για την πορεία του στο μέλλον μετά από 10 χρόνια: Δεν ξέρω ακόμη. Προς το παρόν το μυαλό μου το έχω στον Ατρόμητο.
-Για μια στιγμή που του έμεινε από τον Άρη: Νομίζω ότι το ματς που παίξαμε με Παναθηναϊκό και ήταν πρώτος στη βαθμολογία και τον κερδίσαμε 3-1 με πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα