Με Πέλκα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Πέλκα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Πέλκα η προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και λογικά προλαβαίνει το ματς με την ΑΕΛ.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στις ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Με τον Δημήτρη Πέλκα να δίνει το παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης (6/12) και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ το απόγευμα της Κυριακής (9/12) στο γήπεδο της Τούμπας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν βάλει στόχο να κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδι μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Επόμενη πρόκληση είναι η ΑΕΛ, την οποία φιλοξενεί στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση ξεκίνησε ουσιαστικά το πρωί της Πέμπτης (06.12) στη Νέα Μεσημβρία, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει βαρύτητα αρχικά στην κυκλοφορία της μπάλας και στη συνέχεια στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος, το οποίο δεν επιβάρυνε την κατάστασή του και μετά συνέχισε στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά, αφού και ο Δημήτρης Πέλκας επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς.

Την Παρασκευή (07.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα