Κούγιας για Μποζίνοφ: «Aν καταφέρει να τον "ψήσει" ο προπονητής»

Κούγιας για Μποζίνοφ: «Aν καταφέρει να τον "ψήσει" ο προπονητής»

Gazzetta team
Κούγιας για Μποζίνοφ: «Aν καταφέρει να τον "ψήσει" ο προπονητής»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στις πιθανότητες απόκτησης του άλλοτε επιθετικού της Γιουβέντους, Βαλερί Μποζίνοφ, το «ψηστήρι» του Φέστα και την επίσκεψή του στην Τούμπα, που συμπίπτει με το Ρίβερ-Μπόκα Τζούνιορς και δεν θέλει να χάσει. Ο χαρακτηρισμός... «στρουμφάκι» για τον Λούμπος Μίχελ!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών μίλησε στον ρ/σ Fair Play και αναφέρθηκε στις πιθανότητες μεταγραφής του πρώην επιθετικού των Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Μάντσεστερ Σίτι και Πάρμα και στη σημασία του οικονομικού, καθώς και για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον ενδοιασμό του διότι το βράδυ διεξάγεται ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς!

Όσα είπε για τον Βούλγαρο επιθετικό: «Αν καταφέρει ο προπονητής και τον 'ψήσει' να έρθει σε οικονομικά λογικά πλαίσια γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να θέσεις τον μισό οικονομικό προϋπολογισμό σου σε έναν μόνο παίκτη, ας έρθει.

Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες αλλά το θέμα είναι οικονομικό. Ο προπονητής που έχουμε είναι μεγάλη προσωπικότητα, αν καταφέρει να τον φέρει θα ανέβουμε και εμείς ένα επίπεδο. Εμείς βγάζουμε τώρα έναν μεγάλο σέντερ φορ τον Νούνιτς που είναι 22 χρονών. Γιατί να δημιουργήσω πρόβλημα στον Νούνιτς;».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (09/12, 19:30): «Μόνο έναν ενδοιασμό έχω, γιατί έμαθα ότι 21:00 παίζει η Μπόκα με την Ρίβερ, δεν θέλω να χάσω αυτό το παιχνίδι οπότε μπορεί και να μην έρθω. Η φιλοξενία που είχα στην Τούμπα ακόμα και στις εποχές των εντάσεων με την οικογένεια Σαββίδη, ήταν υποδειγματική.

Τώρα δεν υπάρχει αυτή η ένταση αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν υποδειγματική, με αυτό το στρουμφάκι τον Μίχελ είχα κάτι αντιπαραθέσεις αλλά όλα εντάξει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ότι πάρουμε είναι θετικό ακόμα και μια ωραία εμφάνιση με ήττα. Θέλω να είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί σε τέτοια ματς βλέπεις το επίπεδο της ομάδας.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα. Θέλω να έχω ωραία εικόνα σαν ομάδα, μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που πήραμε, κάποιους τους έχω επιλέξει και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους αρμόδιους, απλώς είναι κάποιοι που βγήκαν πρώτη φορά από την χώρα τους».

Για το έγκλημα στην Ρόδο: «Είμαι βασικός νομικός στην οικογένεια, ένας συνάδελφος ο οποίος είναι και συγγενείς, με επέλεξε λόγω της ειδικότητος μου. Πηγαίνουμε προς το δικαστικό μέγαρο, θα γνωρίζω περισσότερα πράγματα αργότερα. Σε όλα τα εγκλήματα υπάρχει η έκθεση αυτοψίας, το οποίο απεικονίζει τις θέσεις των δραστών, την θέση του θύματος και η αναπαράσταση είναι όταν ένας εκ των δραστών ομολογεί άρα δεν αμφισβητείτε η παρουσία του. Πρόκειται για ανθρώπους χωρίς συναισθήματα, γιατί έκαναν ότι έκαναν και μετά ενώ το κορίτσι θα μπορούσε να ζήσει, το πέταξαν στα βράχια».

Για τον ενεχυροδανειστή: «Αυτή η υπόθεση είναι μία τραγωδία. Συνέλαβαν τον άνθρωπο χωρίς να υπάρχει αδίκημα, από την φαντασία των αστυνομικών και αντί να πάνε στους τελωνειακούς, πήραν από μόνοι τους την πρωτοβουλία. Εγώ μόλις είδα την δικογραφία, είπα σταματήστε αυτό το έργο και είπα την εισαγγελέα να κάνει μόνο μία ερώτηση στο Υπουργείο, Δευτέρα είχαμε απάντηση. Ο Ριχάρδος βγήκε γιατί ο νόμος επιτρέπει στην πρόεδρο να πάρει την δική της απόφαση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα