Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Καραμάνος

Δημήτρης Ρούσσος
Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Καραμάνος

bet365

Ο Τάσος Καραμάνος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα, δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (06/12) και η συμμετοχή του απέναντι στην ΑΕΚ το Σάββατο (08/12) τίθεται εν αμφιβόλω.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις.

Πρόβλημα προέκυψε για τον Μάκη Χάβο ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Ένωση για τη 13η αγωνιστική της Super League, αφού είδε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τον Τάσο Καραμάνο να μην προπονείται.

Ο Έλληνας επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το πρωί στην προπόνηση της Λαμίας.

Αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος για την ΑΕΚ, ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο, μετά την πρωινή προπόνηση των Φθιωτών, όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει ως το βράδυ στην Αθήνα.

Ο Καραμάνος είναι βασικός τη φετινή σεζόν στη Λαμία με 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα