Ο Μελισσανίδης στεγάζει τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης στεγάζει τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Gazzetta team
Ο Μελισσανίδης στεγάζει τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραχωρεί κτήριο της ιδιοκτησίας του προκειμένου να στεγάσει τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, με την παραχώρηση κτηρίου που βρίσκεται κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό, λύνει το πρόβλημα της στέγασης των τμημάτων της Ερασιτεχνικής.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου το κτήριο να είναι σε θέση να υποδεχθεί τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, όπως αυτό της άρσης βαρών, της πυγμαχίας, της ξιφασκίας, του πινγκ πονγκ, του σκακιού, αλλά και νέα τμήματα που πρόκειται να δημιουργηθούν, όπως της ενόργανης γυμναστικής, της πάλης και του τζούντο.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, απευθυνόμενους σε αυτούς που θα αναλάβουν το συγκεκριμένο έργο, τόνιζε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήστε να το φτιάξουμε, να στεγάσουμε αυτά τα τμήματα για να προστατεύσουμε όλα τα παιδιά και να τα σώσουμε», κάνοντας λόγο στους κινδύνους που υπάρχουν σήμερα για τους νέους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα