Μέχρι να σβήσει από τη μνήμη το γκολ του Βαρέλα…

Μέχρι να σβήσει από τη μνήμη το γκολ του Βαρέλα…

Μέχρι να σβήσει από τη μνήμη το γκολ του Βαρέλα…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τους φίλους του ΠΑΟΚ και τα μηνύματα που πρέπει να εισπράττουν από την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας τους.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Διάφοροι τύποι, Μέσα και μηχανισμοί προσπαθούν και πάλι να «χαλάσουν» το μυαλό των ΠΑΟΚτσήδων και φυσικά να δημιουργήσουν εντυπώσεις που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Αυτό που συνέβη και πέρυσι δηλαδή, μετά την κλοπή πρωταθλήματος με τους δύο μηδενισμούς στα τελευταία ντέρμπι.

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να δημιουργείται εκνευρισμός. Όλοι αυτοί επιχειρούν να αποδομήσουν την πορεία του πρωτοπόρου. Του ΠΑΟΚ, που έχει με διαφορά την καλύτερη ομάδα. Το κάνουν μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί αναστάτωση. Πώς θα το καταφέρουν; Με τι επιχειρήματα; Εδώ γελάνε…

Πρώτα απ’ όλα μετράει… ποιος μιλάει. Ποιοι; Οι εκπρόσωποι-υπερασπιστές της Οργάνωσης που ξεκινούν να διαβάζουν τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί σήμερα και τελειώνουν μεθαύριο;

Ποιοι; Αυτοί που θα έπαιζαν με 0-0, που άλλαξαν καταθέσεις στα αστυνομικά τμήματα, αλλά τελικά δεν βγήκαν με 1-0 και ΠΟΤΕ δεν παραδέχθηκαν ότι το γκολ του Βαρέλα ήταν πεντακάθαρο; (Φαίνεται και σε αυτή τη φωτό πόσο επηρεάστηκε ο φουκαράς ο Μπάρκας από τον Μαουρίσιο…).

Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την κοροϊδία Κομίνη για να πάρουν πρωτάθλημα στα δικαστήρια;

Λοιπόν…

Μέχρι να σβήσει από την μνήμη των ΠΑΟΚτσήδων το γκολ του Βαρέλα και το πώς εκείνο το συναίσθημα χαράς μετατράπηκε σε πίκρα και οργή, οτιδήποτε και να προσπαθήσουν να καταλογίσουν στον ΠΑΟΚ, στους ανθρώπους του και στον κόσμο του, ΔΕΝ πρέπει να απασχολεί ΚΑΝΕΝΑΝ. Οτιδήποτε άλλο γίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά σε αυτό το γκολ, την σημασία του και το πώς ακυρώθηκε, θα πρέπει –για τους ΠΑΟΚτσήδες- να περνάει απαρατήρητο. Ας λένε ό, τι θέλουν, ας κάνουν ό, τι θέλουν, ας ενωθούν μια και ήδη άρχισαν οι ευχές κίτρινων για να πάρουν το πρωτάθλημα οι κόκκινοι… Τον ΠΑΟΚ όμως αυτοί δεν μπορούν να τον αγγίξουν.

Και στο κάτω-κάτω για να μειώσεις αυτή την ομάδα και την πορεία της, χρειάζονται:

- Φαντασία

- Προπαγάνδα

- Πάρα πολλά ψέματα

- Θράσος

- Αλητεία

- Και φυσικά πολλές επενδύσεις…

Ποιος και τι να μειώσει από τον φετινό ΠΑΟΚ, ο οποίος:

- Ξεκίνησε με -2 και τους έχει αφήσει πίσω κάτι χιλιόμετρα;

- Τους κέρδισε ΟΛΟΥΣ αυτούς χωρίς καν να δεχθεί γκολ

- Είναι πρώτος έχοντας κερδίσει μέσα στα γήπεδα οκτώ παραπάνω βαθμούς από τον δεύτερο

- Έχει ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ την καλύτερη άμυνα και την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Είναι πρώτος στη διαφορά τερμάτων.

- Διαθέτει τον πολυτιμότερο του πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς

-Έχει την ασυγκρίτως καλύτερη αμυντική γραμμή με Μάτος-Βιεϊρίνια-Βαρέλα-Κρέσπο και φυσικά τον Πασχαλάκη. (Ως γραμμή ή ως πρόσωπα, δεν τους ανταγωνίζεται κανείς…).

- Τον ΠΑΟΚ που κέρδισε ΟΛΑ τα ματς που έδωσε με ξένο διαιτητή, σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους άλλους που δεν κέρδισαν ΚΑΝΕΝΑ.

- Τον ΠΑΟΚ που είναι ο ΜΟΝΟΣ που ζητάει VAR εδώ και χρόνια

- Τον ΠΑΟΚ που ήταν ο ΜΟΝΟΣ ο οποίος επικράτησε εύκολα και του πολύ καλού Παναθηναϊκού που παρουσιάζει φέτος ο Δώνης.

- Τον ΠΑΟΚ που από πέρυσι μετράει 17/18 νίκες στο πρωτάθλημα και τους ισοπέδωσε μέσα στο σπίτι τους ΚΑΙ στο κύπελλο!

- Ποιος μπορεί να μειώσει την ομάδα που έχει τις λιγότερες απώλειες στο πρωτάθλημα σε σχέση με κάθε άλλη ευρωπαϊκή; Ποιος και πώς;

Πάμε με παρακάτω…

Τον ΠΑΟΚ που είδε στο πρώτο ματς να μην αποβάλλονται δύο παίκτες του Αστέρα.

Τον ΠΑΟΚ που κέρδισε στη Νέα Σμύρνη παρά την σκανδαλώδη ακύρωση γκολ του Ακπόμ στη φάση της χρονιάς μαζί με το γκολ του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ, εκεί που τον σκόρερ κάλυπταν μεταξύ άλλων ο… Τσιγκρίνσκι, ο Γκαμάρα, ο Μανωλάς, ο Καραγιοζόπουλος και ο Βαγγέλης ο Παραπραστανίτης. Αλλά ακόμη και έτσι (με MVP μία κυρία που έκανε τόσα λάθη υπέρ τους) έχασαν!!

Τον ΠΑΟΚ που κέρδισε και τον ΟΦΗ παρά το έγκλημα με τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Ζαμπά.

Τον ΠΑΟΚ που ξεπέρασε και τον Ελβετό βοηθό του Καραϊσκάκης.

Την ομάδα του Λουτσέσκου που φυσικά κέρδισε και τον Απόλλωνα παρά τα ανύπαρκτα οφσάιντ και τις μπουνιές στον Καρέλη.

Αυτή την ομάδα η οποία στο Περιστέρι δεν κέρδισε αφού –μεταξύ άλλων- δεν πήρε πέναλτι στην ανατροπή Ελ Καντουρί.

Και φυσικά τον ΠΑΟΚ ο οποίος στην Λαμία είπε ότι ευνοήθηκε με το χέρι Βιεϊρίνια (τι σκάνδαλο να πάρει και ο πρώτος ένας σφύριγμα;) αλλά μετά σφαγιάστηκε από το καμάρι του συνδέσμου που ανήκει ο Σπάθας, με την ανύπαρκτη αποβολή Κάνιας και την μη αποβολή Μπαράλες.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ και όσα πετυχαίνει αποστομώνουν όλη την πορτοκαλί (ανάμειξη χρωμάτων) ομάδα προπαγάνδας που έχει στηθεί. Όλα αυτά πρέπει να ενδιαφέρουν τους ΠΑΟΚτσήδες και όχι τα κωμικοτραγικά που επιχειρούν να ψελλίσουν οι πορτοκαλί αντίπαλοι.

ΚΑΝΕΙΣ φυσικά από αυτούς δεν μπορεί να τον αγγίξει. Είναι ανώτερος, έχει κερδίσει πολλούς παραπάνω βαθμούς, έχει επικρατήσει έναντι όλων, ξεπερνώντας και κάθε εμπόδιο που βρήκε μπροστά. Τι να πουν λοιπόν όλοι αυτοί που έμαθαν να κερδίζουν με τους Κομίνηδες και τα μπούλινγκ εντός και εκτός γηπέδων;

Και… μέχρι λοιπόν να ξεχαστεί από τους ΠΑΟΚτσήδες, το πώς ακυρώθηκε το γκολ Βαρέλα, αδιαφορία για ΟΛΑ τα άλλα, αδιαφορία για ό, τι και αν κάνουν, ό,τι και αν λένε για ό, τι προσπαθούν να βρουν κατά αυτής της ομάδας και αφοσίωση μόνο στον στόχο.

Αν ποτέ ξεχαστεί αυτό το γκολ, τα ξαναλέμε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.