Εμειναν εκτός Πέλκας και Πασχαλάκης (vid)

Εμειναν εκτός Πέλκας και Πασχαλάκης (vid)

Gazzetta team
Εμειναν εκτός Πέλκας και Πασχαλάκης (vid)

bet365

Οι «ασπρόμαυροι επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία κι άρχισαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα την Κυριακή (9/12) στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην επίσημη ενημέρωσή της, «ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή, έξι βαθμούς πάνω από τους διώκτες του και θέλει να διατηρήσει ή αν είναι δυνατόν να διευρύνει το προβάδισμά του μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να παραμένει συγκεντρωμένος και σοβαρός στις δύσκολες υποχρεώσεις που έχει μπροστά του το Δεκέμβριο».

Στην προπόνηση της Τετάρτης (05/12) το πρόγραμμα αφορούσε τη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα, αλλά και το build up του παιχνιδιού σε καταστάσεις οργανωμένης επίθεσης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στη Λαμία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μερικής επιβάρυνσης και συνέχισαν αποφόρτιση.

Ο Δημήτρης Πέλκας , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση πριν το ματς της περασμένης Δευτέρας, έμεινε στο γυμναστήριο για να προφυλαχθεί, ενώ οΑλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία.

Την Πέμπτη (06.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση της Τετάρτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα