Ομάρ, ο mister 29.4% και MVP του Ολυμπιακού στην Super League! (pics & vids)

Ομάρ, ο mister 29.4% και MVP του Ολυμπιακού στην Super League! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ, ο mister 29.4% και MVP του Ολυμπιακού στην Super League! (pics & vids)

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει φέτος την πιο μεγάλη συμβολή από κάθε άλλον παίκτη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ενώ από τον Σεπτέμβριο παίζει σερί 90λεπτα με τους Πειραιώτες και την Εθνική του!
Για τον χαρισματικό διεθνή Νορβηγό και την κορυφαία χρονιά του φέτος στον Ολυμπιακό αναφερθήκαμε και πρόσφατα στο Gazzetta.gr. Είναι όμως αξιοσημείωτο το πόση θετική επιρροή έχει φέτος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Με 4 ασίστ και 1 γκολ σε 17 αγώνες στην Super League είναι ο παίκτης με την πιο μεγάλη συμμετοχή από κάθε άλλον στο ρόστερ με ποσοστό 29.4%.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και MVP της ομάδας του έως τώρα και ακόμα και πάνω από τον Φορτούνη. Συνολικά βέβαια ο Ολυμπιακός φέτος έχει πάρει αρκετά πράγματα σε δημιουργικό και επιθετικό επίπεδο από τους ακραίους αμυντικούς του ή τους αμυντικογενείς παίκτες του.
Επίσης φέτος έχει σπάσει όλα τα... κοντέρ παίζοντας σερί από τον Σεπτέμβριο και μετά σε Ολυμπιακό και Νορβηγία με 24 ματς (σ.σ. 6 ματς ανά μήνα) αλλά και γεμάτες συμμετοχές με 90λεπτα!

Στο πρωτάθλημα ο διεθνής μπακ μετράει 1.051 λεπτά σε 11 παρουσίες. Στην Gallery δείτε φωτό με στατιστικά του και βίντεο με τα γκολ από το ματς με τον ΠΑΣ όπου σκόραρε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα