Κούγιας: «Σε καλή περίοδο η ΑΕΛ»

Κούγιας: «Σε καλή περίοδο η ΑΕΛ»

Gazzetta team
Κούγιας: «Σε καλή περίοδο η ΑΕΛ»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας στάθηκε στην κατάσταση που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι «βυσσινί»
Για το επερχόμενο ματς της Λάρισας στην Τούμπα αλλά και τους Ελληνες διαιτητές, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στον Metropolis. «Σίγουρα θα έρθω στην Τούμπα, δεν χάνω ούτε φιλικό της ΑΕΛ. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, ειδικά με όλες τις μεγάλες ομάδες είναι πολύ όμορφα. Παίζουμε χωρίς άγχος, δεν είναι στον προγραμματισμό μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε πως αν πάρουμε κάτι θα μας εκτοξεύσει, ειδικά με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στην έδρα μας παίζουμε πάντα για τη νίκη. Βρισκόμαστε σε καλή περίοδο, ο προπονητής γνωρίζει τα πάντα, κάνει τις καλύτερες επιλογές και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν είμαστε αμυντική ομάδα, παίζουμε όμορφα με το 4-3-3. Δεν έχω δει ποτέ καλύτερο τον ΠΑΟΚ, μου αρέσει αυτό το αντρικό ποδόσφαιρο που παίζει. Ο περσινός ΠΑΟΚ που έπαιζε με τη Λαμία προχθές που έπαιζε το ματς της ζωής της, δεν θα κέρδιζε. Είναι η ομάδα του προπονητή της, βλέπεις στον τρόπο που πανηγυρίζουν την επιτυχία, είχαν συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ορισαν πάλι τον Λάμπρου, τι να πούμε για τους Ελληνες διαιτητές; Αυτό τον πορτοφολά διαιτητή, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, όπως δεν ξεχνάνε τον Παπουτσέλη, τον Κόμινη και άλλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα