Το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού συνεχίζεται (vid)

Το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού συνεχίζεται (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού συνεχίζεται (vid)

bet365

Τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και ο ισχυρός άνδρας της Βαγγέλης Μαρινάκης, παραμένουν αρωγοί στην προσπάθεια στήριξης των φτωχών της πόλης του Πειραιά και της 2ης Ετησίας Συναυλίας κατά της φτώχειας. Τιμήθηκε και ο Μαρινάκης.
Ο Ολυμπιακός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πόλη του Πειραιά. Το ίδιο και η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η οποία, με την υποστήριξη και του Βαγγέλη Μαρινάκη προσφέρει αφειδώς στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η 2η Ετησία Συναυλία κατά της φτώχειας την οποία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά και είναι αρωγοί ο κ. Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Δήμος Πειραιά, με στόχο την καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών πασχόντων ανθρώπων του Πειραιά. Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Γιάννης Μώραλης, όπως και πολιτικοί, αθλητικοί φορείς αλλά και απλοί πολίτες του Δήμου.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε θερμά όλους τους φορείς για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν με κάθε ευκαιρία στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και κ. Μαρινάκη, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά, τονίζοντας ξανά ότι θα είναι στο πλευρό της Μητρόπολης, σε αυτό το δύσκολο έργο που πραγματοποιεί, με τόσο μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, του απένειμε τιμητική πλακέτα τη οποία και παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος τόνισε: «Ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης για το 2019 αλλά και για τα επόμενα χρόνια, θα βρίσκεται δίπλα σας στα συσσίτια αγάπης, στα δέματα, στις κατασκηνώσεις, στους μισθούς των ιεροδιακόνων, αλλά και σε όλες τις άλλες κοινωνικές σας δραστηριότητες. Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε για την πόλη του. Στην πόλη που γεννήθηκε, που ζει, που θα ζει και θα συνεχίσει να εργάζεται εδώ στον Πειραιά».
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι πραγματικά χαρά, διότι ως Δήμαρχος της πόλης έχω πραγματικά τη χαρά να συνεργάζομαι με τον Μητροπολίτη της πόλης. Καλύπτει την Μητρόπολη Πειραιά, με αγάπη, με ευαισθησία, με αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα, βοηθάει χιλιάδες συνανθρώπους μας. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί Μαρινάκηδες για να συνδράμουν όχι μόνο στην Μητρόπολη, αλλά και στις δημόσιες δομές που δεν έχουμε τη δυνατότητα. Πολλά μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια!». Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι σε καθημερινή βάση προσφέρονται περίπου 7.500 μερίδες φαγητού από τα συσσίτια της τοπικής Εκκλησίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα