Κανονικά Μεγιάδο και Νέιρα, εκτός ο Αραβίδης (vid)

Κανονικά Μεγιάδο και Νέιρα, εκτός ο Αραβίδης (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Κανονικά Μεγιάδο και Νέιρα, εκτός ο Αραβίδης (vid)

bet365

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης απουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας, όπως και ο Κομεσίδης λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Με τον Αργεντινό αμυντικό μέσο να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (09/12, 17:15).

Εξάλλου, Θανάσης Ντίνας και Χουάν Νέιρα προπονήθηκαν για δεύτερη μέρα μαζί με τους συμπαίκτες τους και τέθηκαν έτσι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου. Εκτός προπόνησης έμεινε λόγω γαστρεντερίτιδας ο Αραβίδης και εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση ο Κομεσίδης.

Τέλος, ατομικό ακολούθησαν οι Κουτσιανικούλης και Δεληγιαννίδης, προληπτικά για τον δεύτερο, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη (6/12, 11:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα