Γέντρισεκ: «Θα μιλήσω πρώτα με την οικογένειά μου»

Gazzetta team
Γέντρισεκ: «Θα μιλήσω πρώτα με την οικογένειά μου»

bet365

Ο Σλοβάκος φορ μίλησε για το μέλλον του στην Ξάνθη και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ενόψει της επόμενης σεζόν
Για το μέλλον του στην Ξάνθη, τον Μελλιόπουλο που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ αλλά και το πρόσφατο ματς της Τούμπας μίλησε ο Γέντρισεκ στον FAIR PLAY FM .
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Αναμφίβολα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στην αρχή δεχθήκαμε μεγάλη πίεση αλλά στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε, είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη ομάδα και μοιραία ήρθε η ήττα».
Για την έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα:
«Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι προκειμένου να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Όπως και πέρυσι, ο στόχος μας παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς από μεγάλες ομάδες και μέχρι τώρα δεν το έχουμε καταφέρει».
Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα από αυτά που έχει ήδη πετύχει με τη φανέλα της Ξάνθης κι αν σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι:
«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό, όπως και όλη η ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Γενικότερα είμαι πολύ αγαπητός στον κόσμο της Ξάνθης. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό μου ωστόσο δεν έχω σκεφτεί ακόμα αν θα ανανεώσω ή όχι. Προς το παρών σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και το πώς θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Σίγουρα έχω διαγράψει μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα αλλά στην παρούσα φάση δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από την ομάδα μου».
Για την εντυπωσιακή παρουσία του στους ακρίτες:
«Θα θυσίαζα όλα μου τα γκολ προκειμένου να παίξει η Ξάνθη στην Ευρώπη, είναι κάτι που το λαχταρά όλη η πόλη, οπότε για εμένα προτεραιότητα είναι αυτό παραμερίζοντας τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες».
Σχετικά με την ομάδα που θεωρεί ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα:
«Πιστεύω ότι η βαθμολογία αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Η καλύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει προς το παρών. Βέβαια το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι σε καλύτερη μοίρα από τους άλλους διεκδικητές».
Για τον παίκτη που τον έχει εντυπωσιάσει από τους αντιπάλους:
«Ο Κουλούρης του Ατρομήτου φαίνεται ότι είναι σε πάρα πολύ κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι».
Σχετικά με τη φημολογία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες και θέλει τον συμπαίκτη του, Δημήτρη Μελιόπουλο να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για να ενταχθεί στο Δικέφαλο τον Ιανουάριο:
«Είναι ένας νέος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και νομίζω ότι έχει όλα τα φόντα προκειμένου να μετακινηθεί σε μία μεγαλύτερη ομάδα στην οποία θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο».
Σχετικά με το αν πιστεύει ότι τα επόμενα παιχνίδια της Ξάνθης μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα είναι καθοριστικά για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας:
«Αναμφίβολα έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολους αγώνες, ελπίζουμε ότι όταν θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι ώστε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτά τα ματς και είμαι βέβαιος ότι θα παλέψουμε όλοι για να το καταφέρουμε».
Για το αν έχει σκεφτεί πώς θα κινηθεί μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Ξάνθη το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι:
«Οποιαδήποτε πρόταση κι αν υπάρξει θα συζητήσω με την οικογένειά μου, θα ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά και στη συνέχεια θα αποφασίσω αν θα παραμείνω στην Ξάνθη ή όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα