Τα παράπονα του Ατρόμητου και οι εξηγήσεις της ΚΕΔ

Τα παράπονα του Ατρόμητου και οι εξηγήσεις της ΚΕΔ

Νίκος Μαρούδας
Τα παράπονα του Ατρόμητου και οι εξηγήσεις της ΚΕΔ

bet365

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού και ανθρώπων της ΚΕΔ με θέμα τα παράπονα των Περιστεριωτών για την αντιμετώπιση που έχουν από την Επιτροπή.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ατρόμητος αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα είχε ζητήσει ακρόαση από την ΚΕΔ, ώστε να εκφράσει τα παράπονα που έχει προς εκείνη. Η συνάντηση ορίστηκε για την Δευτέρα και πραγματοποιήθηκε το πρωί της ίδιας μέρας.

Το βασικό παράπονο δεν ήταν η αντιμετωπίσει των διαιτητών προς τον Ατρόμητο, κυρίως για τα παράπονα που έχουν οι Περιστεριώτες από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά η εν γένει στάση της ΚΕΔ στο αίτημα του «αστεριού» για ξένους διαιτητές. Θυμίζουμε, πως η ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε ζητήσει τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τον «δικέφαλο» του βορρά και τους «ερυθρόλευκους» να συμφωνούν.

Η απάντηση από την ΚΕΔ δεν ήρθε ποτέ και τελικώς σε αυτά τα παιχνίδια ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές. Αυτό ήταν και το βασικό παράπονο που εξέφρασε ο Ατρόμητος, τονίζοντας πως με την στάση αυτή η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν αφήνει κάποια ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της ανεξαρτήτως ονόματος.

Από την ΚΕΔ, έδωσαν δίκιο στον Ατρόμητο, ωστόσο εξήγησαν στον Γιώργο Σπανό πως ο μόνος λόγος που δεν έγινε ορισμός ξένων διαιτητών ήταν το συγκεκριμένο μπάτζετ που υπάρχει για τους διαιτητές και πως με τον ορισμό ξένων ρέφερι, το κόστος ενός αγώνα αυξάνεται. Η ΚΕΔ όμως, φαίνεται πως έχει στο μυαλό της να ορίσει ξένους διαιτητές στα αντίστοιχα παιχνίδια του δεύτερου γύρου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα