Ικανοποίηση στον ΟΦΗ για τη συνάντηση με τη Ντόρτμουντ

Ικανοποίηση στον ΟΦΗ για τη συνάντηση με τη Ντόρτμουντ

Δημήτρης Ρούσσος
Ικανοποίηση στον ΟΦΗ για τη συνάντηση με τη Ντόρτμουντ

bet365

Ο ΟΦΗ σχεδιάζει το μέλλον του με βάση τα διεθνή στάνταρ και οι Σαμαράς και Ρεπανάκης αντάλλαξαν ιδέες με τους υπεύθυνους της Ντόρτμουντ την Κυριακή (02/12), με τη συνεργασία να εξελίσσεται άριστα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις.

Ο Ποδοσφαιρικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Σαμαράς βρέθηκε στη Γερμανία την Κυριακή, συναντήθηκε με τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής της Ντόρτμουντ.

Μαζί του ήταν και ο Κώστας Ρεπανάκης, που βρίσκεται σε επαφές με τους Γερμανούς εδώ και καιρό, έχοντας πλήρη εξουσιοδότηση από την κρητική ΠΑΕ για τις συζητήσεις και την επικοινωνία που έχει ξεκινήσει.

Τόσο η πλευρά του ΟΦΗ, όσο και η πλευρά της γερμανικής ομάδας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν αμιγώς ποδοσφαιρικά και ιδιαίτερα για την ανάπτυξη των ακαδημιών.

Δεν πάρθηκε κάποια συγκεκριμένη απόφαση, άλλωστε δεν ήταν αυτός ο σκοπός της συνάντησης, δεδομένου μάλιστα ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση που θα κάνει ο Σαμαράς με ευρωπαϊκούς συλλόγους, έχοντας μεγάλη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δυο ομάδες συμφώνησαν να είναι σε ανοιχτή γραμμή με γνώμονα πάντα το καλύτερο δυνατό για τα παιδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα