Βαρέλα: Μια δεκάδα σκόρερ στον ΠΑΟΚ

Βαρέλα: Μια δεκάδα σκόρερ στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Βαρέλα: Μια δεκάδα σκόρερ στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των «ασπρόμαυρων» σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αμιάν – Μονακό και σούπερ αποδόσεις στη Ligue 1 από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

O Φερνάντο Βαρέλα ήταν αυτός που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας και με το δικό του γκολ ο «Δικέφαλος» πήρε μια πολύτιμη νίκη και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να προηγείται με επτά γκολ, ο 31χρονος στόπερ του «Δικεφάλου» έγινε ο δέκατος σκόρερ της ομάδας στα 12 παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας, όπου οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν μαζί με την ΑΕΚ την καλύτερη επίθεση με 20 γκολ.

Πιο αναλυτικά τα είκοσι «ασπρόμαυρα» γκολ στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει οι:

Επτά (7) γκολ: Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Δύο (2) γκολ: Μαουρίσιο, Κρέσπο

Ένα (1) γκολ: Μάτος, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Άκπομ, Ζαμπά και Βαρέλα

Υπάρχουν και δύο αυτογκόλ από Βούκοβιτς (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1) και Μαρινάκη (ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα