Πασχαλάκης: «Δεν πιστεύω πως το έκανε επίτηδες ο Μπαράλες» (pic)

Πασχαλάκης: «Δεν πιστεύω πως το έκανε επίτηδες ο Μπαράλες» (pic)

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Δεν πιστεύω πως το έκανε επίτηδες ο Μπαράλες» (pic)

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε για τον τραυματισμό του από τον Μπαράλες και τόνισε πως δεν θεωρεί ό,τι ο αντίπαλος τον χτύπησε επίτηδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την φάση του τραυματισμού του: «Θα κάνω αύριο αξονική να δούμε τι έχω. Δεν πιστεύω πως το έκανε επίτηδες ο Μπαράλες, πάντως με χτύπησε με τις τάπες. Ζήτησα αλλαγή, όμως είχαν τελειώσει και κατάλαβα πως πρέπει να συνεχίσω...

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κρέσπο διότι με βοήθησε πολύ μετά τον τραυματισμό μου, εκτελώντας τα ελεύθερα βολέ, αφού δεν μπορούσα από τον πόνο».

Για το παιχνίδι: «Κάναμε σπουδαία προσπάθεια. Παίξαμε και πάλι με δέκα παίκτες. Δίκαια κερδίσαμε. Κάθε απόκρουση όταν έρχεται σε συνδυασμό με νίκη με κάνει χαρούμενο. Είναι η δουλειά μου, αυτό θέλω να κάνω και θέλουμε όλοι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα