Λουτσέσκου: «Ήταν πέναλτι για την Λαμία, το κατάλαβε στην πορεία και μας διέλυσε»

Λουτσέσκου: «Ήταν πέναλτι για την Λαμία, το κατάλαβε στην πορεία και μας διέλυσε»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ήταν πέναλτι για την Λαμία, το κατάλαβε στην πορεία και μας διέλυσε»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε πως δεν δόθηκε πέναλτι για την Λαμία και πως ο διαιτητής μετά το κατάλαβε και ήταν ενάντια στον ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια τεράστια νίκη, επειδή πιστεύω ότι ήταν το πιο δύσκολο ματς έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, τρεις σημαντικοί βαθμοί , είναι το τέλος της σεζόν, υπάρχει κούραση ενώ είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι από τον Λονδίνο.

Είναι ξεκάθαρο ότι αν θέλουμε τον τίτλο, πρέπει να κάνουμε τέτοιες νίκες, να δείξουμε θέληση και να κάνουμε ότι παιρνάει από το χέρι μας για τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν αγώνες που είναι ντέρμπι, όπου η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη, ωστόσο υπάρχουν και παιχνίδια για τους προπονητές που οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι ήθελαν τους τρεις βαθμούς, είτε έπαιζαν καλά είτε άσχημα».

Για τον διαιτητή: «Ήταν πέναλτι για τη Λαμία, χωρίς να χρειάζεται να το συζητήσουμε παραπάνω. Θα προτιμούσα να το είχε δώσει, γιατί ίσως το κατάλαβε στην πορεία του αγώνα ο διαιτητής, το λάθος που έκανε και από εκεί και πέρα μας διέλυσε. Δύο απίστευτες κίτρινες κάρτες στον Κάνιας, μια απίστευτη κίτρινη στον Μπαράλες που ήταν κόκκινη και στο τέλος μας πίεσε η Λαμία και είχαμε μόλις δύο φάουλ».

Για τον Ουάρντα: «Ενδεχομένως θα παίξει και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε πολύ να γίνει ο παίκτης που θα βοηθάει την ομάδα. Είναι σε διαδικασία κατανόησης αυτού που θέλουμε».

Για τον Βαρέλα: «Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί πάλεψαν σήμερα. Εγώ είμαι προπονητής. Θέλω να μείνει εδώ ο Βαρέλα, αλλά δεν διαχειρίζομαι την κατάσταση αυτή. Αγαπάει την ομάδα είναι καιρό εδώ και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα»».

Για τον Πασχαλάκη και τον Πέλκα: «Ο Πέλκας βγήκε εκτός επειδή δεν αισθανόταν καλά. Ταλαιπωρείται από μια ίωση και είχε χάσει αρκετή ενέργεια. Για τον Πασχαλάκη χρειάζεται χρόνος, για να δούμε πως θα είναι τις επόμενες μέρες και είχαμε και την αποβολή του Κάνιας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα