Κατασκοπεία Ολυμπιακού στο Μποαβίστα - Πόρτο

Κατασκοπεία Ολυμπιακού στο Μποαβίστα - Πόρτο

Δημήτρης Τομαράς
Κατασκοπεία Ολυμπιακού στο Μποαβίστα - Πόρτο

bet365

Άνθρωπος της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν στις εξέδρες του Estadio do Bessa και είδε τον αγώνα των δύο ομάδων, όπως σημειώνεται και στα ΜΜΕ της Ιβηρικής και κυρίως στην πορτογαλική εφημερίδα Α Bola.
Άνθρωπος του Ολυμπιακού παρακολούθησε την αναμέτρηση Μποαβίστα – Πόρτο (0-1 με γκολ του Ερνάνι στο 90’) και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η πορτογαλική εφημερίδα Α Bola γράφει για το σχετικό θέμα.
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι «Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλαν ανθρώπους τους και είδαν τον αγώνα της Μποαβίστα με την Πόρτο, στο Estadio do Bessa. Είχαν όλοι τους το βλέμμα στραμμένο στον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Έντερ Μιλιτάο. Θα πρέπει να τονιστεί ακόμα πως στις εξέδρες του γηπέδου ήταν και scouts του Ολυμπιακού, της Ρεν, της Βασιλείας, του Αμβούργου, της Εϊμπάρ και της Μπιλμπάο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα