Προ των πυλών του Πανιωνίου ο Μάντζιος

Θοδωρής Βασίλης
Προ των πυλών του Πανιωνίου ο Μάντζιος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Άκης Μάντζιος είναι προ των πυλών του Πανιωνίου, αντικαθιστώντας τον Ζοσέ Ανιγκό. Μέχρι το τέλος της σεζόν η συμφωνία.

Ο Άκης Μάντζιος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Ο έμπειρος τεχνικός είναι ο εκλεκτός του Νίκου Ζαμάνη για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Ανιγκό και όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται ακόμα κι εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η πρόσληψή του. Στον Πανιώνιο είχαν πάρει την απόφαση μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ανιγκό να δώσουν τις τύχες της ομάδας σε Έλληνα προπονητή ο οποίος θα είναι γνώστης τόσο της ελληνικής πραγματικότητας όσο και της ομάδας με τον Άκη Μάντζιο να αποτελούσε από την πρώτη στιγμή η βασική επιλογή για την θέση. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε επαφή και συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Η συμφωνία αναμένεται να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Μάντζιο να επιστρέφει στην «κυανέρυθρη» οικογένεια μετά από απουσία έξι ετών και την σεζόν 2011-12, ενώ ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έχει συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1998 φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την φετινή σεζόν ο 49χρονος τεχνικός ξεκίνησε στον πάγκο του Λεβαδειακού από τον οποίο αποχώρησε την 7η αγωνιστική μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα