Τάσος Χατζηγιοβάνης: Από τα «όχι» του Δώνη, πρώτος στην λίστα εκτελεστών (pics & vid)

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Από τα «όχι» του Δώνη, πρώτος στην λίστα εκτελεστών (pics & vid)

Νίκος Ρόλλας
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Από τα «όχι» του Δώνη, πρώτος στην λίστα εκτελεστών (pics & vid)

bet365

Μέσα σε τρεις μήνες, από εκεί που ζητούσε να εκτελέσει πέναλτι και έπαιρνε την αρνητική απάντηση του Γιώργου Δώνη, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης χρίστηκε πρώτος εκτελεστής του Παναθηναϊκού.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν είναι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που μάθαμε φέτος, καθώς αυτή είναι η τρίτη του σεζόν με συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Σε τίποτα όμως δεν θυμίζει το παιδί που βλέπαμε επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη, το οποίο έδειχνε να έχει ταλέντο, αλλά του έλειπε η αποτελεσματικότητα στις ενέργειές του.

Αυτό, ο Γιώργος Δώνης κατάφερε να το αλλάξει και μάλιστα με θεαματικό τρόπο, με τον 21χρονο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του εφετινού «τριφυλλιού», αποτελώντας σε σημαντικό βαθμό... βαρόμετρο για τις εμφανίσεις της ομάδας.

Μάλιστα η μεταμόρφωσή και η βελτίωσή του, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και κατά την διάρκεια της σεζόν, φαίνεται και από ένα άλλο γεγονός το οποίο αποκαλύφθηκε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκεί που ο νεαρός μεσοεπιθετικός με τεράστιο ποδοσφαιρικό θράσος εκτέλεσε αλα Πανένκα το πέναλτι στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην συνέντευξη Τύπου λοιπόν, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε οτι πλέον στην ιεραρχία των εκτελέσεων, ο «Χάτζη» είναι πρώτος... Πάνω και από τον Φεντερίκο Μακέντα, τον οποίο όλοι θεωρούσαμε ως πιθανότερος εκτελεστή της εσχάτης των ποινών, σε περίπτωση που δεν είχε αποβληθεί λίγο νωρίτερα.

«Του έχω δώσει επιλογή. Πρώτη επιλογή είναι ο Χατζηγιοβάνης, έχει καλά χτυπήματα κι ας είναι νεαρός σε ηλικία. Το κέρδισε μέσα από την προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές είναι μια κατηγορία μόνοι τους στις αποφάσεις τους. Και να ήταν μέσα ο Μακέντα, ο Χαζτηζιοβάνης θα το έπαιρνε γιατί έχει τα χτυπήματα. Είχα έναν προβληματισμό στην αρχή, αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη», είπε το «Τρένο».

Τα λόγια του μάλιστα, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τι είχε προηγηθεί φέτος στις τρεις περιπτώσεις που οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι. Σε όλες, ο παίκτης που το κέρδισε ήταν ο 21χρονος μεσοεπιθετικός και ζήτησε να αναλάβει εκείνος την εκτέλεσή τους...

Κόντρα στην Λαμία ο Γιώργος Δώνης έδειξε τον Δημήτρη Κουρμπέλη, στην Λάρισα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επέλεξε τον Έργκους Κάτσε, αλλά ο Αλβανός μέσος ζήτησε από τον προπονητή του να το εκτελέσει ο Χατζηγιοβάνης, κάτι στο οποίο το «Τρένο» έδωσε την συγκατάθεσή του, ενώ στην Τρίπολη ο 49χρονος τεχνικός επέλεξε τον Φεντερίκο Μακέντα.

Πλέον όμως, αυτό φαίνεται να αλλάζει, καθώς μέσα από τις προπονήσεις και την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, ο νεαρός άσος έχει διώξει τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα