Κολοβέτσιος: «Η ταπεινότητα μας έχει φέρει ως εδώ»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Η ταπεινότητα μας έχει φέρει ως εδώ»

bet365

Στην ταπεινότητα που έχουν όλοι στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο αμυντικός των... πρασίνων μιλώντας στην κάμερα του OPEN ανέφερε τα εξής: «Στην αρχή του παιχνιδιού ο Άρης μπήκε πιο δυνατά, μας πίεσε κάτι που το περιμέναμε. Να δούμε πάλι τα δύο πέναλτι ειδικά το δεύτερο που μπήκε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν οι μοναδικοί που δημιουργήσαμε φάσεις παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε βέβαια πολλές φάσεις, αλλά με την πίεση που είχαμε καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».

Για την συνέχεια: «Για εμάς το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν στοίχημα γιατί περιμέναμε πίεση και θέλαμε να δούμε πως θα αντιδράσουμε. Όσο περνούσε ο καιρός καταφέραμε να αντέξουμε την πίεση και να πάρουμε την ισοπαλία. Για την συνέχεια κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτή η ταπεινότητα μας έχει φέρει ως εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα