Μπακάκης: «Λογικό να έρθει ο πρόεδρος στα Σπάτα, είπαμε κάποια πράγματα»

Μπακάκης: «Λογικό να έρθει ο πρόεδρος στα Σπάτα, είπαμε κάποια πράγματα»

Μπακάκης: «Λογικό να έρθει ο πρόεδρος στα Σπάτα, είπαμε κάποια πράγματα»

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για την αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη και σε όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στις τάξεις του συλλόγου.

«Νέο ξεκίνημα» σηματοδοτεί η νίκη της Ένωσης επί των Ακριτών (2-0) σύμφωνα με τον Έλληνα μπακ, που ανέφερε πως μετά την επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα η ομάδα κατάλαβε τί πρέπει να κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ερχόμασταν από ένα παιχνίδι με τον Άγιαξ που είχαμε χάσει. Δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Το δείξαμε μπαίνοντας πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και λύθηκαν τα πόδια μας. Το βλέπουμε σαν μία νέα αρχή για να συνεχίσουμε στα παιχνίδια εξίσου καλά.

Σίγουρα υπάρχει χαμένο έδαφος, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ότι πιθανότητες υπάρχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα τις διεκδικήσουμε. 

Σήμερα βγάλαμε αντίδραση. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% και αυτό πρέπει να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ποδόσφαιρο είναι και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη.

Όσο περνούσε ο χρόνος θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλά. Σίγουρα υπάρχει και η πίεση όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση, αλλά σήμερα ήταν ένα καινούργιο ξεκίνημα, ώστε στη συνέχεια να παίρνουμε νίκες.

 Είναι λογικό να έρθει ο πρόεδρος όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά. Είπαμε κάποια πράγματα. Καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Σήμερα αντιδράσαμε, κάναμε μία καλή νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως έδειξε στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζω η συνέχεια να είναι ίδια».

Best of internet