Χουλτ: «Δεν μπορούμε να παίζουμε συνέχεια... τίκι-τάκα»

Gazzetta team
Χουλτ: «Δεν μπορούμε να παίζουμε συνέχεια... τίκι-τάκα»

bet365

Στη μαχητική διάθεση που έδειξε η ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός μπακ αναφέρθηκε σε όσα έκανε η ομάδα του ώστε να ανατρέψει την κατάσταση και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Ξάνθη (2-0), ενώ τόνισε πως στόχος είναι μόνο νίκες μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Μετά το ματς με τον Άγιαξ, είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση με την έλευση του νέου μήνα. Δεν ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ούτε παίξαμε τόσο καλά αλλά δεν έχει σημασία. Τα δώσαμε όλα και πήραμε τη νίκη.

Είπαμε στα αποδυτήρια πως βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα μέχρι τα Χριστούγεννα. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να μπούμε δυνατά στον Γενάρη.

Χάσαμε τρεις πολύ καλούς παίκτες, οπότε ο προπονητής πρέπει να αλλάξει πράγματα. Τα πήγαμε καλά σήμερα, δεν μπορούμε να παίζουμε "τίκι τάκα" συνέχεια, πρέπει να έχουμε τη μαχητική νοοτροπία που δείξαμε σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα