Σανίνο: «Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε»

Gazzetta team
Σανίνο: «Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε»

bet365

Ο Ιταλός βρίσκεται υπό πίεση, όμως παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Ακόμη μία ήττα γνώρισε σήμερα ο Λεβαδειακός (1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης) και ο Σανίνο όπως και όλοι στην ομάδα δείχνουν σε δύσκολη θέση (μάλιστα ήδη ακούγεται το όνομα του Μαντζουράκη ως πιθανός διάδοχός του εάν και εφόσον απομακρυνθεί). Αλλωστε σε περιπτώσεις όπως αυτή που βρίσκονται τώρα οι Βοιωτοί, ορισμένες φορές χρειάζεται ένα «ηλετροσόκ», οπότε ενδέχεται να υπάρξουν σχετικές εξελίξεις.

Πάντως ο Ιταλός κόουτς δεν... χάνει την αισιοδοξία του «Είμαστε εδώ για άλλη μία φορά να μιλήσουμε για ακόμη μία ήττα. Ήταν διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό με τον ΠΑΣ. Σήμερα δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου, γιατί μπήκαν και πίεσαν πολύ. Έκαναν καλή δουλειά, προσπάθησαν και ομάδα έπαιξε καλά, έστω κι αν είχαμε απουσίες», είπε αρχικά μετά το αποψινό ματς.

Και συνέχισε: «Στην ουσία είχαμε μόνο ένα στόπερ. Και μετά που καλύψαμε τα απουσίες, έμεινα ευχαριστημένος. Το ξέρω ότι η αποστολή μου στην ομάδα θα ήταν δύσκολη, αλλά πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε».

Την ίδια στιγμή οι Βοιωτοί διατηρούν πολλά παράπονα από τις σημερινές αποφάσεις των ρέφερι και χαρακτηριστικά έγραψαν στην ιστοσελίδα τους πως «τα λάθη της διαιτησίας καθόρισαν σε ένα μεγάλο ποσοστό το τελικό αποτέλεσμα». Μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν και σχετική διαμαρτυρία στην ΚΕΔ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα