Λισγάρας: «Η ΑΕΚ είχε την ποιότητα»

Gazzetta team
Λισγάρας: «Η ΑΕΚ είχε την ποιότητα»

bet365

Στην ποιότητα της ΑΕΚ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Λισγάρας, που εμφανίστηκε βέβαιος πως η Ξάνθη θα βελτιωθεί στη συνέχεια της σεζόν.

Οι Ακρίτες έφυγαν ηττημένοι από το ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (2-0) και ο Έλληνας στόπερ υπογράμμισε τη θέληση της Ένωσης να αντιδράσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είχαμε ένα δυσάρεστο νέο με τον τεχνικό μας διευθυντή, που έφυγε άρον άρον λόγω ενός προβλήματος με τον πατέρα του, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Η ΑΕΚ το ήθελε πάρα πολύ, μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε το γκολ νωρίς, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα και δεν το βάλαμε κάτω. Χάσαμε μια ευκαιρία, αλλά η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να τελειώσει το ματς.

Θα δουλέψουμε, όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα, ειδικά φέτος. Η Ξάνθη έχει δείξει πως βελτιώνεται μέσα στη σεζόν, αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα