Αλμπάνης: «Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά θα το γυρίσουμε»

Αλμπάνης: «Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά θα το γυρίσουμε»

Αλμπάνης: «Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά θα το γυρίσουμε»

Ευτυχισμένος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και πεισμωμένος μαζί με τους συμπαίκτες του να ανατρέψουν τη δυσχερή κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ΑΕΚ δήλωσε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Ο Έλληνας φορ μπήκε ως αλλαγή στη νίκη της Ένωσης (2-0) επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του, κάνοντας ντεμπούτο στη Super League και μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επιστροφή του και σίγουρος για τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ωραία αίσθηση να γυρνάς στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν και νικηφόρο το αποτέλεσμα, οπότε διπλή η χαρά».

Για τη σημερινή εμφάνιση: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε την κατάσταση και θέλουμε να την αντιστρέψουμε. Ήμαστε αποφασισμένοι και το δείξαμε εκτός από ένα νεκρό διάστημα».

Για την ψυχολογία της ΑΕΚ: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας. Είχα κάποιες κι εγώ κάποιες σκέψεις όταν είχα μια μεγάλη ευκαιρία να βάλω γκολ και την έχασα. Η σημερινή νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Για τους λόγους που έφεραν την ομάδα του σε αυτό το σημείο: «Όταν χάνεται ένα παιχνίδι και σου αφαιρούν και 3 πόντους, επικεντρώνεσαι σ' αυτό και χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Ήταν αρνητικά και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη και φτάσαμε σ' αυτό το σημείο».

Για το αν η κατάσταση στο πρωτάθλημα είναι αναστρέψιμη: «Δεν έχουν κριθεί όλα από τώρα. Στο παρελθόν έχει συμβεί ομάδες να έρχονται από πολύ πίσω και ξαφνικά να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας».

Best of internet