Ράσταβατς: «Καλή εικόνα, αλλά...»

Ράσταβατς: «Καλή εικόνα, αλλά...»

Ράσταβατς: «Καλή εικόνα, αλλά...»

Ο προπονητής της Ξάνθης ήταν ικανοποιημένος από όσα έδειξε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, αλλά όχι -όπως είναι λογικό- από το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου.

«Το σημερινό ματς δεν ήταν καλό υπό την έννοια πως δεν πήραμε βαθμούς, αλλά ήταν καλό σε ό,τι αφορά την εικόνα μας και όσα παρουσιάσαμε στο γήπεδο. Ηρθαμε σήμερα εδώ για να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κρατήσουμε την άμυνα μας στο χώρο του κέντρου και να διατηρήσουμε την κατοχή για μεγάλα διαστήματα. Πολλές φορές καταφέραμε να ακολουθήσουμε αυτό το πλάνο που είχαμε αλλά δυστυχώς υπήρχαν στιγμές που δεν λειτουργήσαμε σωστά, όπως στα στημένα, όπου δεχθήκαμε και το πρώτο γκολ. Και είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, όπου δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. 

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Για εμάς αυτοί οι βαθμοί θα ήταν έκπληξη, χρειαζόμαστε όμως κάτι παραπάνω. Σε ό,τι αφορά την αυτοπεποίθηση, πιστεύω θα τη διατηρήσουμε και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στα επόμενα ματς. Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη και τους παίκτες μου επειδή έδωσαν ό,τι είχαν σήμερα».

Best of internet