Με δεύτερο καθαρό αμυντικό χαφ ο Άρης (pic)

Gazzetta team
Με δεύτερο καθαρό αμυντικό χαφ ο Άρης (pic)

bet365

Βάρος στο κέντρο ρίχνει ο Σάββας Παντελίδης με τον τεχνικό του Άρη να ξεκινάει με 4-2-3-1 και τους Μπάσα, Σιώπη αμυντικά χαφ.

Να... χτυπήσει στο κέντρο τον Παναθηναϊκό θέλει ο Σάββας Παντελίδης με τον τεχνικό του Άρη να προτιμά δεύτερο καθαρόαιμο αμυντικό χαφ τον Μπάσα και να αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Ματίγια. Στον αντίποδα θα προσπαθήσει να γίνει πιο επιθετικός από τα άκρα, καθώς αντί του Βαλεριάνου προτίμησε τον Μενέντες.

Αναλυτικά ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεκινάει με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τον Κωνσταντινίδη δεξί μπακ και τον Μενέντες αριστερό και τους Δεληζήση και Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Στο 4-2-3-1 οι Σιώπης και Μπάσα είναι τα αμυντικά χαφ και την τριάδα πριν τον προωθημένο Γιουνές αποτελούν από αριστερά προς τα δεξιά οι Γκαρσία, Ντιγκινί και Μπρούνο Γκάμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα