Καμαρά: «Για το καλύτερο με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Καμαρά: «Για το καλύτερο με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού τόνισε πως τα «καναρίνια» δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν ενόψει του αυριανού αγώνα τους στο Φάληρο

Για το αυριανό ματς του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό και την παρουσία του στο Αγρίνιο μίλησε ο Καμαρά στην εφημερίδα «Real News». «Θεωρώ ότι το κλίμα εδώ μου ταιριάζει, τα πάντα κυλούν άψογα και ότι ως ομάδα λειτουργούμε όπως πρέπει. Μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό στην έδρα του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε, μπαίνοντας στο γήπεδο αποφασισμένοι και έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Κόντρα στην ΑΕΚ όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατακτώντας μια σπουδαία νίκη, από αυτές που σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις πιο συγκεντρωμένος και αισιόδοξος. Εχει δρόμο φυσικά το πρωτάθλημα, αλλά είμαι της άποψης ότι βρισκόμαστε ήδη σε ανταγωνιστικό επίπεδο και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος. Προχωράμε παιχνίδι το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα