Οι επιλογές του Λουτσέσκου για τη Λαμία

Gazzetta team
Οι επιλογές του Λουτσέσκου για τη Λαμία

bet365

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, με τον Λουτσέσκου να παίρνει 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει μακριά από τους διώκτες του στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους 18 χωρίς αναγκαστικές απουσίες.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ρόμα – Ιντερ και σούπερ αποδόσεις στην Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα