Ο Σαράντης για ΑΕΚ Β’ και Youth League

Ο Σαράντης για ΑΕΚ Β’ και Youth League

Gazzetta team
Ο Σαράντης για ΑΕΚ Β’ και Youth League

bet365

Απόσπασμα της συνέντευξης του Γρηγόρη Σαράντη ο οποίος στηρίζει το πρότζεκτ των Ακαδημιών στο νέο τεύχος του περιοδικού Submarine που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Στο νέο τεύχος του μοναδικού περιοδικού για την ΑΕΚ που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ο Γρηγόρης Σαράντης μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν το πρότζεκτ της Ακαδημίας της «Ένωσης» σε μια 6σέλιδη συνέντευξη. Μεταξύ άλλων ο κ. Σαράντης μίλησε για την απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα του Youth League αλλά και για τη σκέψη για δημιουργία της ΑΕΚ Β’.

Για την απότομη προσγείωση στο Youth League: «Όταν χάσαμε από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ζήτησα από τον Ζήκο να μου πει για ποιο λόγο θεωρεί ότι απέχουμε έτη φωτός από αυτά τα μεγάλα μεγέθη στο θέμα των υποδομών. Ένας από τους πολλούς λόγους είναι ότι επενδύουν μεγάλα ποσά για μεταγραφές ακόμα και στην Ακαδημία τους. Αυτό όμως είναι αποτέλεσμα ετών. Πολλών ετών. Έχουν γήπεδα, πολλούς ανθρώπους που εργάζονται για αυτό και μια φιλοσοφία την οποία τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια».

Ρόμα – Ιντερ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για τη σκέψη δημιουργίας της ΑΕΚ Β': «Έχουμε αρκετά παιδιά που έχουν ξεπεράσει το όριο ηλικίας για να παίξουν στην Κ19 και φεύγουν ελεύθεροι. Για να αποφύγουμε το παραπάνω, σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία της ΑΕΚ Β’. Μιας ομάδας, δηλαδή, που θα αγωνίζεται μονίμως στη Football League, δε θα έχει δικαίωμα ανόδου στην Α’ Εθνική και στην οποία θα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές από 19 μέχρι 23 ετών. Είναι το γνωστό ισπανικό μοντέλο και μια λογική που έχουν εφαρμόσει τεράστια clubs. Η λογική είναι απλή: Δεν ωριμάζουν όλα τα παιδιά την ίδια στιγμή. Μπορεί να κρατήσεις έναν παίκτη που δεν έκανε το βήμα μικρός για την πρώτη ομάδα να κάνει το… μπαμ στα 20 ή στα 22».

* Ολόκληρη η συνέντευξη του Γρηγόρη Σαράντη στο περιοδικό Submarine 021 που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα